четвер, 10 січня 2019 р.

Японія – країна сонця,зрозуміти яку дано не кожному. Її своєрідна культура захоплює.



Що ми знаємо про Японію ?
Про Японію ми знаємо не багато.
 Тому Златопільська гімназія  вирішила поглибити знання про неї, та запланувала провести  захист проектів «Японія очима українських дітей». Всі класи ретельно готувалися ще  з вересня ,маючи кожен свою тему до виступу. Захист проектів,  який тривав більше двох годин,виявився приємною несподіванкою: всі класні колективи підготували цікавий, розвиваючий,пізнавальний розширений матеріал. Глядачі-гімназисти  та гості з районної бібліотеки ознайомились з традиціями,культурою,кухнею,історією календаря Японії.
Увазі була представлена інсценізація японського танцю  у виконанні 9- Б класу. А 9-А клас порадував бойовим гопаком,який являється аналогом  карате. Про японське аніме докладно розповіли учні 7 – го класу: озвучили рейтинг найпопулярніших фільмів та героїв аніме. Також  ними була проведена вікторина з призами.  10 клас не оминув увагою проект «Кусаноне», з яким пов’язано багато визначних подій для навчального закладу.
Ми можемо впевнено сказати,що мета досягнута – Японія стала для нас ближчою, зрозумілішою. І тепер повною мірою можна зрозуміти вислів:
«Японія - це країна хмарочосів і найдавніших храмів,гейш і сакури, супертехніки  і чайних церемоній».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Montage создан Bloggif